029.00014: Journaalboek van sm De Redding - Federatie van Vakbonden-Ninove
"Collection: Federatie van Vakbonden Ninove; Biografie: De Federatie van Vakbonden Ninove was een losse ‘federatie’ van diverse vakbonden, die na de Tweede Wereldoorlog een echte federale structuur kreeg. Level of description: Item; Series: 029: Archief van Federatie van Vakbonden-Ninove"