Een open deur voor elke kleur : werken aan toegankelijkheid van het CAW voor etnisch-culturele minderheden - Van Horebeek, Katelijn; Serrien, Ludo; De Koster, Peter; van Menxel, Gerard (Berchem: Steunpunt Algemeen Welzijnswerk; Brussel: VMC, 2004)
"Katelijn Van Horebeek ; eindredactie : Ludo Serrien, Peter De Koster, Gerard Van Menxel"