ws0395: Snapshot van de website www.utvweb.be van de Unie van Turkse Verenigingen (UTV), genomen op 12/10/2019 - Unie van Turkse Verenigingen (UTV)
"Collection: Unie van Turkse Bewegingen (UTV); Level of description: File; Series: 699.W.1: www.utvweb.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"