Het testament van senhor Araújo : zinnenprikkelende zedenschets van de Kaapverdische eilanden - Almeida, Germano; Pouwels, Kitty (Breda: De Geus; Den Haag: Novib; Brussel: NCOS, 2000)
"Germano Almeida ; uit het Portugees vertaald door Kitty Pouwels"