ls000298: Pamflettaire lino's van Albert Daenens - Daenens, Albert; Editions du Repos Bien Mérité (Albert Daenens : 20 linos pamphlétaires = 20 pamphlet-linos, 1929)
"Linoleumsnede in zwart-wit : De wieg. Nummer 7 uit een reeks van 20 lino's van Albert Daenens, 1925. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"