dip000135: Vlaamse Federatie van Socialistische Muziekkorpsen en Zangkringen, fanfare De Vredekring (1981)
"Diploma uitgereikt op 16 mei 1981 door VFSMZ aan de Socialistische Fanfare De Vredekring Antwerpen als blijk van erkentelijkheid voor bewezen diensten aan de Socialistische beweging sinds 1881. Afbeelding houtsnede muze met harp, linksonder signatuur GG. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"