af000600: Vrouwen voor vrede. Socialistische Vrouwen - Socialistische Vrouwen (SV); Galle, Carla
"Affiche uitgegeven in 1983 door de Socialistische Vrouwen (SV) voor vrede. Tekst: Vrouwen voor vrede. Socialistische vrouwen. Zat. 15 oktober 1983 Mechelen Cultureel Centrum, Minderbroedersgang 5, van 10u tot 17u doorlopend. Kinderopvang voorzien. Programma. 'Het Vredesboek' door theater Lanseloet, 'De Bom' een film van Robbe De Hert. 'Prisiristari' toneel door Tiedrie. 'Recital Leen Persijn'. Toespraak door Karel Van Miert en Louis Tobback. Workshop rond vredesopvoeding. Kunstambachtenmarkt door vrouwen, vredestentoonstelling, stands, kinderanimatie, ludieke akties. Presentatie: Martine Tanghe en Leen Persijn. Verantwoordelijke Uitgever: Carla Galle - Keizerslaan 13 - Brussel. Vrij van zegel art. 198/7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"