af000217: Ecologische moestuin - Velt
"Affiche uitgegeven in 2006 door de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt) voor ecologisch leven. Tekst: Ecologische moestuin. Velt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"