fo019317: Rode Valken Brugse Poort
"Zwart-witfoto van de Rode Valken Brugse Poort met Amanda Foket en Daniël Keppens voor hun lokaal en van onder andere de T-club 62. Gent, Meibloemstraat, 1977. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"