fo035492: Agalev/Groen - Demol, Pierre
"Zwart-witfoto van Eddy Boutmans, Vera Dua, Marc Heughebaert en Luc Steenkiste aan hun circante tafel tijdens het Agalev-congres Bruisende Steden. Gent, 26 april 1997. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"