543.875: Dossier betreffende de Anne Frank-tentoonstellingen en film ism CSC-Vormingswerk en Kinepolis Group - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"