te002445: Leonid Brezjnev - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van Leonid Brezjnev die met een dolk een man neersteekt. Achter hem zitten mannen op hun knieën te bidden... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"