te001436: Coop sm Vooruit Gent, reclame - Sharp
"Ontwerptekening voor reclame voor de Coop van sm Vooruit Gent met de afbeelding van een visser in een bootje die blij een toehappende vis vangt aan een bordje aan zijn hengel waar de tekst 'C.O.O.P. prijskamp' op staat. Rechtsboven gesigneerd: Sharp. Linksboven gedateerd: '15/7/'61'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"