txt000358: ABVV jongeren, Elke Wereld is mijn Wereld
"Een wit T-shirt met korte mouwen en ronde halsuitsnijding. Tekst op voorzijde: ABVV jongeren, Elke Wereld is mijn Wereld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"