fo033787: Jonge Turkse arbeidsmigrant in cité - Colruyt, Lieve (1980)
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van een jonge Turkse arbeidsmigrant met Gentse vrienden/bezoekers (?) voor zijn erbarmelijke citéwoning in Palinghuizen te Gent, jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"