smc0355: Facebook-pagina van Friends Of The Earth, gearchiveerd vanaf het begin van de corona crisis in België op 3 februari 2020, tot en met de versoepelingsmaatregelen in mei na het dalen van de besmettingscurve van de eerste golf - Friends Of The Earth
"Collection: Friends of the Earth; Gearchiveerd met Bino Post Scraper Level of description: File; Series: 671.X.2.1: Facebook-pagina van Friends Of The Earth"