fo009634: Huldiging van SVV-leden (1956)
"Zwart-witfoto van de huldiging van 3 oude bestuursleden door het SVV (Socialistische Vooruitziende Vrouwen) in 1956. Opschrift achteraan: Huldiging door S.V.V. van 3 oude bestuursleden. Gez. Sophie Leffens - Buyck Irma - Bommelyn Nathalie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"