fo021938: Vredesbetoging Antwerpse scholieren - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een vredesbetoging van Antwerpse scholieren, oktober 1983. Zicht op de betogers die op de grond zitten. Spandoek met opschrift: Besparen op defensie niet op onderwijs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"