af008054: Maak Mandela ereburger van de stad - Rode Jeugd; Verwimp, Hugo
"Affiche uitgegeven door de Rode Jeugd tegen apartheid. Tekst: Maak Mandela ereburger van de stad. Rode Jeugd. Verantw. uitg.: Hugo Verwimp, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"