Sygécadres : trimestriel d'information du Syndicat Général des Cadres (SYGECA) (Bruxelles: SETCa)
"Zie ook: V. Kaders ; Archief BBTK Wijziging ondertitel: (jan-maa 1989) Publication trimestrielle éditée par la SYGECA, centrale cadres du SETCA Redactie: (okt-dec 1989) coördinatie: Jean Lemaître Verantwoordelijke uitgevers: Arthur Van der Veken, rue Haute 42, Bruxelles / 1986) K. Boeykens, zelfde adres / (feb 1993) Christian Roland Organisatie: SETCA is de franstalige afdeling Kaderleden van de SETCA, Syndicat des Employés, Techniciens et Cadres"