fo035150: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Zwart-witfoto van het panel tijdens de info-avond te Berchem over de verlenging van de startbaan te Deurne op 30 maart 1999. Met Ria Van den Heuvel en Peter Renard. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"