fo013623: Toespraak van Alfons Vranckx
"Zwart-witfoto van een toespraak van Alfons Vranckx bij het graf van Prosper Vanlangendonck tijdens de herdenking van de slachtoffers van 18 april 1902 (strijd voor het algemeen stemrecht), Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"