af009951: Homofuif - Roze Aktiefront (1995)
"Affiche uitgegeven in 1995 door Roze Aktiefront (Antwerpen) met als trefwoord holebi.Foto van een natte, naakte jongeman met het hoofd achterover en de handen erachter tegen een muur.Tekst: HOMOFUIF Georganiseerd door het Roze Aktie Front ZAT. 21 OKT. 1995 zonder zwembad ZAAL JACOB Sudermanstraat 5 Antwerpen centrum Trams 2, 3, 10, 11 & 15 (Halte: Groenplaats of melkmarkt) Ondergrondse PARKING BEGGAARDENSTRAAT zijstraat Sudermanstraat. Reclametekst: CAFE DE FIETS Alle dagen open van 17 u. tot Steenhouwersvest 59 2000 Antwerpen tel: 03/231.45.99. babbelbox-café grote pieter potstraat 18 ° 2000 antwerpen open: alle dagen v.a. 16.00 u. dinsdag v.a. 20.00 u. 03/234.03.69. KOUROS SAUNA woensdag is jongerendag. beneden 30 jaar halve prijs inkom. Kammenstraat 80a Antwerpen Oudburg 28 Gent Wijngaardstraat 46 Kortrijk FANS van 11u. tot 18u. DE KLEINE OPERA Kipdorpbrug 6 2000 Antwerpen Tel. 03/225.13.87. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"