fo020498: Krijgsgevangenkamp Göttingen
"Zwart-witfoto van een groep krijgsgevangen Gentenaars in het kamp van Göttingen tijdens de Eerste Wereldoorlog. De postkaart is afkomstig van Karel De Breyer en aan sergant-majoor Leon Demildt op 19 januari 1917. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"