The exploitation of undocumented migrant women in the workplace (Brussels: PICUM; United Methodist Women Immigrant/Civil Rights Initiative, 2009)
"Publicatie naar aanleiding van een workshop in Athene, Griekenland op 4 november 2009. Gehouden tijdens Peoples' Global Action (PGA) over migratie, ontwikkeling en mensenrechten. En georganiseerd door PICUM, Platform for International Cooperation on Undocumented Migrants en United Methodist Women Immigrant/Civil Rights Initiative."