fo018787: Havenarbeid (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van een dokwerker/havenarbeider met een stofmasker tijdens het lossen/laden van een schip met graan of meel. Haven van Gent, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"