af018046: Vzw Uilekot info-beurs - 't Uilekot
"Affiche uitgegeven in 1978 door cultuur-, jeugd- en actiecentrum 't Uilekot Herzele voor een informatiebeurs. Tekst: VZW UILEKOT. ZAAL ROCKING RESSEGEM ZAT 16-12 VAN 14 TOT 18u VERKOOP SALIK JEAN VAN 275 Fr TOT 500 Fr, LIP uurwerken, DIA'S PRESTIGE, FILM COUP POUR COUP, OM 20.30 BAL POPULAIR. GEMEENTEHUIS HERZELE BOEKENBEURS M.M.V. AGITAT, KRITAK, INFO-DOC (kinderliteratuur), DULLE GRIET, W.W. UILEKOT. VRIJDAG 15-12 20 RECEPTIE met spreker: HERMAN DE CONINCK. ZAT. 16-12 van 10-12.30u, 14-21u; ZON. 17-12 van 9-21u doorlopend INFO-BEURS. VZW 'T UILEKOT HERZELE. VRIJ VAN ZEGEL ART 198.7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"