Op zoek naar een nieuw Le(u)ven : geëngageerde studenten in de laatste Leuvense Franstalige jaren, 1960-1975 - Van Den Eede, Mattias (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Mattias Van den Eede"