fo028290: Scène de marché - Krull, Germaine (Germaine Krull)
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van mensen op de markt. Rond 1928. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"