af015906: In 138 landen is de eindstreep nog niet bereikt - Moors & Bronselaer; Amnesty International Vlaanderen; Gans, Albert
"Affiche van Moors & Bronselaer uitgegeven in 1990 door de mensenrechtenorganisatie Amnesty International Vlaanderen voor de Schrijf-ze-VRIJdag. Afbeelding: zwart-witfoto van een muur vol doorgekraste dagen. Tekst: In 138 landen is de eindstreep nog niet bereikt. 03/271.16.16. Schrijf ze vrij. Amnesty International. Moors & Bronselaer. Verantw. uitgever: Albert Gans, Kerkstraat 156, 2060 Antwerpen 6. Vrij van zegel Art. 198 par. 5 Wetboek ZGT. Verdeling typelijst T50011-540. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"