fo025517: Het land van de Grimlach
"Collection: Foto's van taferelen en een foto van het orkest met Adhemar Staelens; Zwart-witfoto uit 1949 welke een tafereel uit Het land van de grimlach weergeeft. Series: Foto's van taferelen en een foto van het orkest met Adhemar Staelens; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"