te002694: Vierkant voor Afrika - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van mei 1996. Tekening van een dikke afrikaanse man die op weg is naar de nationale manifestatie Vierkant voor Afrika. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"