fo019911: P&V, La Prévoyance Sociale, Henri Lemaire, Raymond Lemaire
"Zwart-witfoto van Henri Lemaire (met grote pint bier) en Raymond Lemaire (zittend rechts) tijdens een uitstap naar Duitsland, Stuttgart. Jaren 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"