pk001686: Jongerenmars voor werk ! - MAS
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een betoging van mijnwerkers. In de betoging wordt een spandoek gedragen met erop : Geen racisme. In de mijn ziet iedereen zwart. Wij eten allen hetzelfde brood. Tekst op keerzijde : Jongerenmars voor werk ! 19 maart 2005, Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"