fo002195: Volkshuis van Brussel, Maison du Peuple
"Zwart-witfoto van het Maison du Peuple te Brussel met aan de voorgevel een spandoek met daarop Welkom aan de Hollandsche partijgenooten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"