af015550: Amnesty International - Maieu, Frank; Amnesty International Vlaanderen
"Affiche van Frank Maieu uitgegeven in 1984 door Amnesty International Vlaanderen voor mensenrechten. Afbeelding: tekening van een gevangene die wordt mishandeld. Tekst: AMNESTY INTERNATIONAL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"