fo001153: 1 mei in Brussel
"Zwart-witfoto van de toeschouwers (man met kind en mensen met fiets aan de hand) langs de kant van de weg tijdens de 1 meistoet in Brussel, 1 mei 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"