af004327: Samenwerken kan werken. 1 mei SP - Schamp, Wim; SP; Blomme, Linda
"Affiche van Wim Schamp uitgegeven in 1992 door de Socialistische Partij (SP) voor de Dag van de Arbeid. Tekst: Samenwerken kan werken. 1 mei SP. Interesse? Keizerslaan 13, 1000 Brussel. Frank Vandenbroucke antwoordt! WIM. Verantwoordelijke uitgever: Linda Blomme, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"