Holebigezinnen op de kaart gezet: Het Roze Huis sluit het project Gelijke Ouders na twee succesvolle jaren af - Lenaerts, Chloé (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Chloé Lenaerts Fonds Suzan Daniel (FSD)"