In vormingsland is de laaggegeschoolde koning : analyse en evaluatie van een stage op het Nationaal Sekretariaat van MJA-projekt vorming werkende jongeren - Heselmans, Johan (Brussel: Johan Heselmans, 1988)
"Eindwerk, Hiskwa ; S/99/185"