fo016390: Vergadering van Kavé-comité (1964)
"Zwart-witfoto van de sprekers op een vergadering van het Kavé-comité in Antwerpen (zaal Algemene Centrale ?), rond 1964. We herkennen van v.l.n.r. x,x, J. Nauwelaerts, x, M. Schroyens, H. Mathieu, Dekeyzer (?) en Catherine Ancion. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"