Chocolade : van drank voor edelman tot reep voor alleman : 16e-20e eeuw
"Uitgegeven n.a.v. tentoonstelling in de ASLK-Galerij te Brussel van 23 februari tot 2 juni 1996"
Main Authors: | , , |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
Brussel: ASLK
1996
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/C96FD9FD-2202-4515-8CDF-D520779A7B40 |
_version_ | 1771653347746512898 |
---|---|
author | Jean-Claude, Bologne Clarence-Smith, William G. Bernard, Bruno |
author_facet | Jean-Claude, Bologne Clarence-Smith, William G. Bernard, Bruno |
author_role | medewerker medewerker medewerker |
collection | Amsab-ISH Collections |
description | "Uitgegeven n.a.v. tentoonstelling in de ASLK-Galerij te Brussel van 23 februari tot 2 juni 1996" |
format | TEXT |
id | C96FD9FD-2202-4515-8CDF-D520779A7B40 |
illustrated | ill. |
institution | Amsab-Institute of Social History |
language | Dutch |
physical | 275 p. monografie |
publishDate | 1996 |
publisher | Brussel: ASLK |
spellingShingle | Chocolade : van drank voor edelman tot reep voor alleman : 16e-20e eeuw voedingsnijverheid cacao Jean-Claude, Bologne Clarence-Smith, William G. Bernard, Bruno |
title | Chocolade : van drank voor edelman tot reep voor alleman : 16e-20e eeuw |
topic | voedingsnijverheid cacao |
url | https://hdl.handle.net/10796/C96FD9FD-2202-4515-8CDF-D520779A7B40 |