Chocolade : van drank voor edelman tot reep voor alleman : 16e-20e eeuw

"Uitgegeven n.a.v. tentoonstelling in de ASLK-Galerij te Brussel van 23 februari tot 2 juni 1996"

Bibliographic Details
Main Authors: Jean-Claude, Bologne (medewerker), Clarence-Smith, William G. (medewerker), Bernard, Bruno (medewerker)
Institution:Amsab-Institute of Social History
Format: TEXT
Language:Dutch
Published: Brussel: ASLK 1996
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/10796/C96FD9FD-2202-4515-8CDF-D520779A7B40
_version_ 1771653347746512898
author Jean-Claude, Bologne
Clarence-Smith, William G.
Bernard, Bruno
author_facet Jean-Claude, Bologne
Clarence-Smith, William G.
Bernard, Bruno
author_role medewerker
medewerker
medewerker
collection Amsab-ISH Collections
description "Uitgegeven n.a.v. tentoonstelling in de ASLK-Galerij te Brussel van 23 februari tot 2 juni 1996"
format TEXT
id C96FD9FD-2202-4515-8CDF-D520779A7B40
illustrated ill.
institution Amsab-Institute of Social History
language Dutch
physical 275 p.
monografie
publishDate 1996
publisher Brussel: ASLK
spellingShingle Chocolade : van drank voor edelman tot reep voor alleman : 16e-20e eeuw
voedingsnijverheid
cacao
Jean-Claude, Bologne
Clarence-Smith, William G.
Bernard, Bruno
title Chocolade : van drank voor edelman tot reep voor alleman : 16e-20e eeuw
topic voedingsnijverheid
cacao
url https://hdl.handle.net/10796/C96FD9FD-2202-4515-8CDF-D520779A7B40