pr000880: De eenige vliegeniers en stikgassen waar een minister van oorlog ooit last kan van hebben - Van den Berghe, Frits (Koekoek 4(1934)20)
"Prent in zwart-wit voorstellend een figuur die op een houten plank (toilet) zit. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 13 september 1934. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"