af001402: Jean-Claude Vanrode - SP; Butenaerts, Paul (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Jean-Claude Vanrode. Tekst: SP Jean-Claude VANRODE 1ste Opvolger Kamer. VRIJ VAN ZEGEL - WETGEVENDE VERKIEZINGEN '85 - Verantw. Uitg.: P. Butenaerts, Guffenslaan 108, 3500 Hasselt. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"