af015602: Kris, 27, ambtenaar, is kapot van Springsteen. En helpt politieke moorden voorkomen. En u? - Moors & Bronselaer; Amnesty International Vlaanderen; Taelman, Wim
"Affiche van Moors & Bronselaer uitgegeven in 1992 door Amnesty International Vlaanderen voor mensenrechten. Afbeelding: zwart-witfoto van een man. Tekst: Kris, 27, ambtenaar, is kapot van Springsteen. En helpt politieke moorden voorkomen. En u? amnesty international. U hebt meer macht dan u dacht. Tel.: 03/271.16.16. V.U.: W. Taelman, Kerkstraat 156, 2060 Antwerpen. Vrij van zegel. ART. 198 par. 5 Wetboek zgt. MOORS & BRONSELAER. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"