af003468: Marc Galle SP 8 - SP; Galle, Carla
"Affiche uitgegeven in 1989 door de Socialistische Partij (SP) voor de Europese verkiezingen. Tekst: Marc Galle SP 8. Europese verkiezingen 18 juni 1989 - verantwoordelijk uitgever: Carla Galle - Keizerlaan (sic) 13, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"