fo022489: Een mei - Pieters, Geo
"Zwart-witfoto van de Een meistoet te Gent aan het Graaf van Vlaanderenplein met slogans als : Vrijheid en democratie; De socialistische oudstrijders eisen invaliditeit (?) voor allen, ..., herziening der wet van 2 juli 1932. Gent, 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"