af003925: Manjul & Takana Zion - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2008 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor een concert van Manjul & Takana Zion. Tekst: Manjul & Takana Zion, zaterdag 26 januari 2008 – 20u30, € 10 VVK - € 12 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 – reservatie@zuiderpershuis.be – www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen en de stad Antwerpen. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"