aft006627: Groot lenteconcert met medewerking van Harmonie Vooruit - feestlokaal Vooruit
"Affiche uitgegeven in 1982 door het Feestlokaal Vooruit voor een concert. Tekst: KINEMAZAAL VOORUIT, 23, SINT-PIETERSNIEUWSTRAAT, GENT. ZONDAG 21 MAART 1982 AANVANG 10 UUR GROOT LENTECONCERT MET MEDEWERKING VAN HARMONIE VOORUIT, MARCELINE KEIRSBILCK MEZZO-SOPRAAN KON. OPERA VOOR VLAANDEREN, AAN DE VLEUGEL YVONNE VANDERIECK, VOORBEREIDING - PROGRAMMATIE ALGEMENE LEIDING MEESTER GUY DUIJCK. EEN KUNSTCONCERT ONDER AUSPICIEN COOP VOORUIT & C.S.C. TOEGANG KOSTELOOS. VRIJ VAN ZEGEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"