Nachtopvang voor chronisch thuislozen : over de zin en onzin van een nachtasiel in Gent - Lameire, Els (Gent, 1994)
"Els Lameire BMLIKScriptie Stedelijk Hoger Instituut voor Pedagogische en Sociale Studie Edward Anseele Gent, Maatschappelijk Assistent."